Persondata og cookies

 

Persondata

 

Når du er patient på klinikken, er det nødvendigt, at vi registrerer og anvender visse oplysninger om dig.

 

Dette har vi pligt til at gøre efter hhv. autorisationsloven, journalføringsbekendtgørelsen og sundhedsloven.

 

De oplysninger, som vi registrerer og behandler om dig, har vi pligt til at opbevare sikkert, ligesom vi har tavshedspligt. Videregivelse af informationer om dine helbredsmæssige forhold kan, hvor det er nødvendigt, udveksles internt på klinikken, hvorimod videregivelse af helbredsoplysninger til personer mv. udenfor klinikken som udgangspunkt kun kan ske med dit samtykke, jf. sundhedslovens kap. 9.

 

Visse oplysninger om dig registrerer og anvender vi til brug for afregningsmæssige formål, hvis dette er nødvendigt for at kunne gennemføre en betaling for klinikkens behandling af dig, fx via din region, kommune eller et forsikringsselskab.

 

Klinikken har pligt til at opbevare din journal, indtil der er gået 10 år, efter at du har været i kontakt med klinikken sidste gang. Vælger du at skifte tandlæge, overfører vi din journal til din nye tandlæge, som herefter overtager pligten til at opbevare din journal. I særlige tilfælde, som er beskrevet i journalføringsbekendtgørelsen, kan vi opbevare din journal i længere tid end ovenfor beskrevet.

 

Oplysninger om dig, som klinikken opbevarer til brug for afregningsmæssige formål, opbevarer vi så længe, dette har relevans, og er påkrævet af hensyn til klinikkens afregning og bogføring.  Oplysninger om dig til afregningsformål registreres på grundlag af art. 6, stk. 1, litra b og f (indtil 25. maj 2018 registreres oplysningerne på baggrund af persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7)

 

Du har til enhver tid krav på at få aktindsigt i de oplysninger, som klinikken registrerer og behandler om dig. Hvis du mener, at vi har registreret forkerte oplysninger om dig, kan du bede os om at rette oplysningerne. Vi må ikke slette oplysninger i din journal, men hvis du mener, at der er en fejl i journalen, kan du bede os om at der laves en tilføjelse med dine bemærkninger.

 

Skulle du ønske at klage over klinikkens behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, som du kan finde nærmere oplysninger om på www.datatilsynet.dk

 

Det er Styrelsen for patientsikkerhed, som fører tilsyn med reglerne i sundhedslovgivningen. Du kan finde nærmere oplysninger om Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk.

 

 

 

 

Cookies

 

Hjemmesiden og 3. parts software anvender cookies, som er nødvendige for at opfylde hjemmesidens funktioner og for at indsamle data til webstatistik. Ved at klikke videre på siden, accepterer du vores anvendelse af disse cookies.

 

Ved accept tilføjes din PC en fil der hjælper os med at analysere webtrafik. Vi bruger logstatistik til at identificere, hvilke sider der benyttes. Dette hjælper os med at analysere data om trafikken på vores hjemmeside og har udelukkende til formål at forbedre vores service i forhold til patienternes behov for vores ydelser.

 

Herudover anvendes også cookies fra 3.part software som basis for hjemmesidens funktioner.

 

Cookies kan til enhver tid fjernes fra din computer – se nærmere herom i din browsermenu.

 

Hjemmesiden kan løbende indeholde varierende links til andre hjemmesider, internettjenester og informationskilder. Når du klikker videre hertil, gør vi opmærksom på, at du forlader vores hjemmeside og dermed ikke længere er beskyttet af nærværende persondatepolitik.

 

 

        Kontakt

 

Dit Tandlæge Team

Strandgården 25, st.tv.

2635 Ishøj

 

___________________________

 

       4373 3501

 

         tandfin@mail.dk

       Følg os på Facebook

PERSONDATA

      Åbningstider

 

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

 

___________________________

 

*Ulige mandage 8:00-15:00

 

 

8:30-17:30*

8:00-17:30

8:00-17:30

8:30-17:30

8:00-12:30

      Find os

This is a demo image

Designspace 07.11.2018

This is a demo image
This is a demo image