Tandlæge Vallensbæk Strand

ditTANDLÆGEteam – tandlæge ved Vallensbæk Strand

Søger du en tandlæge ved Vallensbæk Strand, som lægger vægt på høj kvalitet og god service? Så er ditTANDLÆGEteam det rette sted.

Her står vores engagerede tandlæger og klinikassistenter klar til at byde dig velkommen i behagelige og trygge rammer. Du finder klinikken i Ishøj, og vi er derfor et praktisk valg, hvis du ønsker at være patient hos en tandlæge tæt på Vallensbæk Strand.

Tandlæge ved Vallensbæk Strand med tid til dig

Hos ditTANDLÆGEteam ved vi, at mange føler sig utrygge ved at gå til tandlægen. Det vil vi gerne lave om på. Derfor gør vi gerne lidt ekstra for, at du føler dig i gode hænder, når du besøger vores klinik – uanset om du blot have undersøgt dine tænder, eller om du skal igennem en større og mere kompliceret behandling.

Vi har god erfaring med at behandle og berolige patienter med tandlægeskræk, og vi starter ikke en behandling, før du er klar. Derfor giver vi os selvfølgelig også god tid til at lytte til dine ønsker, og vi sørger for at lægge en skånsom og effektiv lokalbedøvelse, hvis det er nødvendigt, så du ikke oplever smerter og ubehag under dit besøg i vores tandlægeklinik nær Vallensbæk Strand. Ikke mindst gør vi meget ud af at skabe en hyggelig og imødekommende atmosfære på vores klinik.

Behandlinger med vægt på faglighed og dialog

Vores team af dygtige behandlere har kompetencer til at udføre alle gængse tandbehandlinger, og på vores klinik kan vi ligeledes tilbyde alt fra de rutinemæssige tandeftersyn til de mere komplicerede behandlinger. Vi har dog især fokus på forebyggelse, og derfor er professionel vejledning, dialog og langsigtede behandlingsplaner en naturlig del af det at være patient hos ditTANDLÆGEteam.

På vores klinik vægter vi den faglige kvalitet i vores arbejde højt, og vi har altid et vågent øje på de nyeste metoder inden for tandlægefaget og deltager regelmæssigt i relevante kurser. Det sikrer, at du altid modtager en tidssvarende og moderne behandling, når du vælger os som din tandlæge ved Vallensbæk Strand.

Vil du være patient hos os?

Du er altid velkommen til at kontakte ditTANDLÆGEteam, hvis du har spørgsmål til en behandling, eller hvis du ønsker at være patient hos en erfaren tandlæge, som har fokus på høj kvalitet, god service og nænsom behandling.

Vores klinik har adresse på Strandgården 25, st. t.v. i Ishøj og er nem at komme til med offentlig transport og bil, hvis du tager turen til tandlægen fra Vallensbæk Strand.

Kontakt

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj

43 73 35 01
tandfin@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8:30-17:30*
Tirsdag 8:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag: 8:30-17:30
Fredag: 8:00-12:30


*Ulige mandage 8:00-15:00

Find os


Følg os på Facebook

Ring os op