Tandlæge Hundige – ditTANDLÆGEteam

Søger du en tandlæge nær Hundige?

Hos ditTANDLÆGEteam er den enkelte patient altid i centrum. Det betyder, at vi lægger stor vægt på at lytte til vores patienter, hvilket gør det muligt for os at tilpasse vores behandlinger ud fra den enkelte patients behov. Lider du eksempelvis af tandlægeskræk, vil vi naturligvis sørge for at tage de nødvendige hensyn, således at du får den bedst mulige oplevelse og føler dig tryg, lige fra du første gang træder ind i klinikken. Hos ditTANDLÆGEteam mener vi nemlig, at en god og tryg dialog mellem os og vores patienter er fundamentet for en god tandbehandling.

Hvem er ditTANDLÆGEteam?

Klinikkens team består af Tandlæge samt klinikejer Bukurije Muaremi, tandlæge Maria Lysholt, samt af vores tre klinikassistenter Jette Richland, Zelis Kutlu og Christina Hansen. Hele teamet har flere års erfaring inden for branchen, og du kan derfor roligt stole på, at du og dine tænders sundhed er i kompetente hænder. Vi sætter alle sammen pris på at være en del af et lille men kvalificeret team, eftersom det gør det muligt for os at tilbyde en intim atmosfære, hvor vi kan lære vores patienter bedre at kende. Læs mere om vores team her.

Hos ditTANDLÆGEteam har vi stor erfaring inden for en lang række forskellige tandbehandlinger. Det betyder, at hvad end du skal have foretaget et regelmæssigt tandeftersyn eller en mere omfangsrig behandling såsom en rodbehandling, har vi de nødvendige kompetencer. Er du på udkig efter en tandlæge ved Hundige, som kan sørge for, at dine tænder er sunde og stærke, er du derfor meget velkommen til at kontakte ditTANDLÆGEteam.

For hele tiden at være opdaterede omkring de nyeste tendenser og fremskridt inden for tandlægefaget, sørger hele vores team for løbende at deltage i efteruddannelse, hvilket er din garanti for, at du får den bedste og mest effektive behandling.

Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser

Hos ditTANDLÆGEteam mener vi, at alle har ret til at have et sundt og smukt tandsæt, hvorfor vi tilbyder tandbehandlinger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. For yderligere at tage hensyn til vores patienter har vi indgået et samarbejde medFinansier dine tandbehandlinger, som gør det muligt for vores patienter at finansiere deres tandbehandlinger. Under ”Priser” kan du læse mere om klinikkens priser samt om muligheden for at ansøge om et VIP lavrentelån.

Vores klinik

Du finder vores hyggelige klinik i hjertet af Ishøj – kun en kort køretur fra Hundige. Herudover er det også nemt at komme fra Hundige til klinikken ved brug af offentlig transport. Du kan eksempelvis tage toget til Ishøj station eller køre med bus 400S, hvorefter der kun er en kort gåtur hen til klinikken. Er du på udkig efter en god tandlæge nær Hundige, er vores klinik derfor placeret, så du nemt kan komme til og fra dine tandbehandlinger.
I tilfælde af at du måtte have nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores behandlingsmuligheder, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon 43 73 35 01. Skulle du være i området, er du naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores tandklinik.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj

43 73 35 01
tandfin@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8:30-17:30*
Tirsdag 8:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag: 8:30-17:30
Fredag: 8:00-12:30


*Ulige mandage 8:00-15:00

Find os


Følg os på Facebook

Ring os op