Tandlæge Brøndby Strand

ditTANDLÆGEteam – kvalitetsbevidst tandlæge ved Brøndby Strand

Vil du være patient hos en engageret og kvalitetsbevidsthed tandlæge ved Brøndby Strand? Så står vi klar til at imødekomme dine ønsker hos ditTANDLÆGEteam i Ishøj.

Vi er et lille hold af erfarne tandlæger og klinikassistenter, som alle arbejder målrettet for at gøre vores klinik til det oplagte valg, når du skal vælge en tandlæge tæt på Brøndby Strand, og hos ditTANDLÆGEteam er du ligeledes sikret en behandling med fokus på kvalitet, udsøgt service og ikke mindst respekt for dig og din tandsundhed.

Tandlæge nær Brøndby Strand – uden smerter og tandlægeskræk

Hos ditTANDLÆGEteam er det vores mål, at du altid modtager en tillidsvækkende og kompetent behandling. I kraft af vores erfaring inden for faget har vi mødt mange patienter med tandlægeskræk, og vi har derfor stor forståelse for den angst og uro, som en stor del af befolkningen forbinder med et tandlægebesøg.

Derfor skal du heller aldrig være bange for at fortælle os det på forhånd, hvis du lider af tandlægeskræk. Vi sætter gerne den tid af til dit besøg, som du har brug for, og vi forklarer med glæde undervejs, så du føler, at du har overblik over behandlingen. Vi har desuden god erfaring med at lægge en hurtig og skånsom lokalbedøvelse, som sikrer, at du ikke behøver at frygte for smerter, når du besøger vores tandlægeklinik ved Brøndby Strand.

Professionel behandling med fokus på forebyggelse

På vores tandklinik er dialog og professionel rådgivning en naturlig del af vores arbejde. Vi lægger vægt på forebyggende behandling, og vi står derfor altid klar til at vejlede vores patienter om mundhygiejne og tandpleje. Det giver mere langsigtede resultater og sikrer samtidig ukomplicerede og nænsomme behandlinger i fremtiden.

På trods af vores fokus på forebyggende behandling har vi dog kompetencer til at udføre en bred vifte af tandbehandlinger, og vi deltager regelmæssigt i kurser og efteruddannelse med henblik på at holde vores viden ajourført. Dermed kan du være sikker på, at dine tænder er i de bedste hænder, når du vælger os som din faste tandlæge ved Brøndby Strand.

I klinikken kan vi blandt andet tilbyde:

  • Tandlægeeftersyn
  • Behandling af tandkødsbetændelse og paradentose
  • Rodbehandling
  • Krone- og brobehandling
  • Tandblegning

Kontakt os for tidsbestilling eller spørgsmål

DitTANDLÆGEteam har adresse på Strandgården 25, st. t.v. i Ishøj. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil være patient hos en tålmodig, behagelig og dygtig tandlæge tæt på Brøndby Strand, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj

43 73 35 01
tandfin@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8:30-17:30*
Tirsdag 8:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag: 8:30-17:30
Fredag: 8:00-12:30


*Ulige mandage 8:00-15:00

Find os


Følg os på Facebook

Ring os op