Tandlæge Avedøre

Velkommen til ditTANDLÆGEteam – tandlæge ved Avedøre

Er du på udkig efter en grundig og dygtig tandlæge tæt på Avedøre, som har dig og din tandsundhed i centrum? Så er du hjerteligt velkommen hos ditTANDLÆGEteam.

Her møder du et hold af erfarne tandlæger og klinikassistenter med faglige kompetencer til at tage sig af alle dine behov inden for almen tandbehandling. Vores hyggelige klinik holder til i Ishøj og er derfor hurtig at komme til, hvis du tager turen til tandlægen fra Avedøre.

Tandlæge ved Avedøre med dig i centrum

Det er dine tænder, som er omdrejningspunktet i vores klinik. Derfor er du altid i centrum, når du besøger ditTANDLÆGEteam, og vi sætter gerne lidt ekstra tid af til at forstå dine ønsker – ikke mindst hvis du som mange andre lider af tandlægeskræk. Det er vores vision at have det højeste service- og behandlingsniveau blandt tandlæger i Avedøre, Ishøj og omegn, og du kan altid forvente en behandling, som tager udgangspunkt i dit tilfælde og dine behov.

Som erfarne behandlere ved vi, at trygge patienter giver bedre resultater. Derfor gør vi meget ud af at skabe en imødekommende og uformel atmosfære uden de kliniske og sterile omgivelser, som de fleste måske forbinder med et tandlægebesøg. Ikke mindst er smertefri og skånsom behandling naturligvis en selvfølge, når du besøger vores klinik.

Kompetent behandling og professionel vejledning

Selvom det høje serviceniveau er en vigtig bestanddel af vores klinik, er det naturligvis afgørende, at du modtager den bedste behandling og rådgivning, når du vælger ditTANDLÆGEteam som din foretrukne tandlæge ved Avedøre.

Derfor holder vi os løbende opdateret med den nyeste viden inden for vores fag. Det sikrer, at vi altid kan tilbyde den mest moderne og effektive behandling. Vi har erfaring og kompetencer til at udføre alle almene tandbehandlinger, og du får ligeledes samlet alle dine behov for effektiv tandpleje hos én og samme tandlæge tæt på Avedøre. I klinikken har vi ikke mindst fokus på at skabe langsigtede resultater, og derfor er professionel rådgivning omkring tandpleje en naturlig del af vores service.

Kontakt til klinikken

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at bestille tid. Hvis du lider af tandlægeskræk, skal du aldrig holde dig tilbage med at fortælle os det på forhånd – så tilrettelægger vi din behandling derefter.

DitTANDLÆGEteam holder til på Strandgården 25, st. t.v. i Ishøj, og vi ligger derfor kun en kort køretur væk, hvis du tager turen til tandlægen fra Avedøre.

Kontakt

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj

43 73 35 01
tandfin@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8:30-17:30*
Tirsdag 8:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag: 8:30-17:30
Fredag: 8:00-12:30


*Ulige mandage 8:00-15:00

Find os


Følg os på Facebook

Ring os op