Tandblegning

Vi kan vist med en vis historisk sikkerhed påstå, at det aldrig bliver umoderne at have hvide tænder.

De fleste af os drømmer om et lysere tandsmil. Det kan vi måske godt hjælpe dig med. For os er det vigtigt, at tænderne undersøges, før blegningen påbegyndes, da der kan være stor forskel på, hvorfor tænder fremstår misfarvede. Det har nemlig en stor betydning for blegningens resultat, om man er født med en gulligere emalje eller ens tænder er blevet misfarvet med alderen pga. eksempelvis rygning og kaffe/the. Det bedste resultat forventes opnået hos den sidstnævnte gruppe.

“De fleste af os drømmer om et lysere tandsmil. Det kan vi måske godt hjælpe dig med.”
/ ditTANDLÆGEteam

På vores klinik anvender vi hjemmeblegning som blegemetode. Det foregår ved, at vi fremstiller blegeskinner efter aftryk af dine tænder. Med skinnerne følger der en blegegel, som du instrueres i at anvende. Hjemmeblegningen er mere skånsom end klinikblegning, og samtidigt får det blegende stof lov at arbejde med emaljen over flere dage og derved trænger det dybere ind i emaljen. Det kan give hvidere tænder, som holder længere.

Afhængig af dine kost- og livsstilsvaner, holder tandblegningen i 2-4 år. Hvis der ikke er sket ændringer i dit tandsæt efter blegeskinnerne blev fremstillet, kan de bruges igen efter behov. Du kan efterfølgende købe mere blegegel hos os (dog max 1 gang om året).

Selvom hjemmeblegningen er mere skånsom, kan der forekomme overfølsomhed i form af isninger samt irriteret tandkød. Det forsvinder dog igen efter nogle dage.

Kontakt

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj

43 73 35 01
tandfin@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8:30-17:30*
Tirsdag 8:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag: 8:30-17:30
Fredag: 8:00-12:30


*Ulige mandage 8:00-15:00

Find os


Følg os på Facebook

Ring os op