Om os

Vi byder dig velkommen til din tandlæge i Ishøj.

Hos ditTANDLÆGEteam ved vi, at det kan være svært at beslutte, hvilken tandlæge man skal vælge. Når du vælger os som dit tandlæge team i Ishøj, får du et engageret og kvalitetsbevidst team med en solid erfaring inden for almen tandbehandling. Vores vision er at have byens højeste service- samt behandlingsniveau, hvor du som patient altid er i centrum. Vi går helhjertet op i dine tænders sundhed og gør os umage med at forstå dine ønsker og behov. På denne baggrund giver vi dig professionel råd og vejledning i, hvordan du sikrer dig den bedst mulige sundhed for dine tænder – både her og nu, men også i det lange løb.

Som patient hos ditTANDLÆGEteam vil du således opleve, at vi går højt op i at forebygge tandsygdomme og sandsynlige problemer med tænderne, inden skaden er sket. Vi anser det som en af vores vigtigste opgaver som behandlere at motivere vores patienter til at vedligeholde en god mundhygiejne. Sammen med det regelmæssige tandeftersyn udgør mundhygiejnen en afgørende rolle for et sundt og stærkt tandsæt, hvor risikoen for unødvendige tandproblemer i fremtiden mindskes. Har du spørgsmål i forhold til, hvordan du bedst muligt sørger for at holde dine tænder stærke og sunde, står vi derfor altid klar til give dig professionel rådgivning.

Selvom vores team består af erfarne tandlæger fra Ishøj, ved vi, at det i visse tilfælde kan være nødvendigt, at henvise vores patienter til andre dygtige fagfolk.

“Som behandlerteam lægger vi en stor ære i at udføre din tandbehandling i en kvalitet, som vi, som fagpersoner, kan være stolte af, og som vi selv ville forvente at få, hvis vi var patienter.”
/ ditTANDLÆGEteam

Når der er behov for en mere kompliceret tandbehandling, henviser vi derfor til specialtandlæger og eksperter inden for det relevante område.

Rigtig mange danskere lider af tandlægeskræk. Er du nervøs eller angst for tandbehandlinger, sætter vi endnu mere fokus på at behandle dig på en måde, som gør dig i stand til at gennemføre din behandling med succes. Vi ved, at den hyppigste årsag til angst er frygten for smerter. Vi gør derfor meget ud af at få dig godt bedøvet på en skånsom og effektiv måde.
Du må endelig huske at fortælle os, hvis du har tandlægeangst, når du bestiller tid, så finder vi den bedst mulige tid til dig. Herudover vil det gøre os i stand til at tage de nødvendige forbehold, som skal til, for at din tandlægeoplevelse bliver positiv.

Ønsker du at bestille en tid, eller er du usikker på noget, er du altid velkommen til at ringe til os inden for klinikkens åbningstider. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige tandlægeklinik i Ishøj.

Kontakt

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj

43 73 35 01
tandfin@mail.dk

Åbningstider

Mandag: 8:30-17:30*
Tirsdag 8:00-17:30
Onsdag 8:00-17:30
Torsdag: 8:30-17:30
Fredag: 8:00-12:30


*Ulige mandage 8:00-15:00

Find os


Følg os på Facebook

Ring os op