Klinikken

 

Sidste nyt på klinikken

 

Pr. 01.06.2015 overtog Tandlæge Bukurije Muaremi Tandlæge Lisbeth Christensens klinik i Strandgården 25. Det nye team bestod oprindeligt af tandlæge Buku, tandplejer Grethe og klinikassistenterne Jette og Zelis. Vi har alle fire arbejdet for Lisbeth og tre af os havde været der i over 10år. I september 2015 fik klinikken den nye tandlæge, Maria.

 

Juni 2017 gik tandplejer Grethe på pension og tandlæge Maria gik på barsel februar 2018. Vi har derfor ansat en tandplejervikar, Aisha, som stopper hos os slut juni 2018. Pr. 02.07.2018 begynder vores nye tandplejer, Julie. Tandlæge Maria vender tilbage februar 2019

 

 

Vores behandlinger

 

Hos ditTANDLÆGEteam i Ishøj lægger vi stor vægt på, at kvaliteten af vores behandlinger samt af vores serviceniveau altid er helt i top. Dette sørger vi blandt andet for at indfri ved at tage os god tid til at tale med vores patienter – nye som gamle – både før og efter en behandling. På den måde har vi mulighed for at sætte os godt ind i patientens situation og sikre, at alle føler sig trygge ved situationen. Herudover sørger vi naturligvis altid for at holde os opdaterede omkring branchens udvikling og deltager jævnligt i relevante kurser. Kun på den måde kan vi sikre, at vi altid kan tilbyde vores patienter de bedste og mest effektive behandlinger.

 

Hos ditTANDLÆGEteam har vi kompetencerne til at stå for alle former for almindelige tandbehandlinger. Det kan eksempelvis være alt lige fra rutinemæssige tandeftersyn til mere omfattende behandlinger såsom paradentosebehandling og rodbehandling. På vores hjemmeside under ”Behandlinger” kan du læse mere om vores behandlinger. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

 

 

Vores klinik

 

Vi ved, at det er de færreste, som bryder sig om at besøge tandlægen. Derudover har vi også stor erfaring med at behandle patienter, som lider af tandlægeskræk. Hos ditTANDLÆGEteam lægger vi derfor stor vægt på, at vores klinik er hyggelig og har en afslappende atmosfære, således at vores patienter kan føle sig trygge og veltilpasse, når de besøger vores klinik. Herudover anvender vi naturligvis de mest effektive bedøvelsesmetoder, således at du kan få en behandling, som er så smertefri som muligt.

 

Du finder vores tandklinik centralt beliggende i Ishøj. Er du på udkig efter en professionel tandlæge i Ishøj, hvor det er både nemt og bekvemt at komme til og fra klinikken, er ditTANDLÆGEteam derfor et oplagt valg. Både Bus 127 samt 400S har eksempelvis stoppesteder tæt ved klinikken.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 88 52 91 inden for klinikkens åbningstider.

 

Velkommen. Vi glæder os til at se/gense dig.

 

 

Book tid online

Klik her

Åbningstider

 

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

___________________________

8:30-17:30

8:00-17:30

8:00-15:00

8:00-15:00

8:00-12:30

Betalingsmuligheder

 

Du kan betale med kontanter eller et af følgende kort:

“SOM BEHANDLERTEAM LÆGGER VI EN STOR VÆGT PÅ AT UDFØRE DIN TANDBEHANDLING I EN KVALITET VI SOM FAGPERSONER, KAN VÆRE STOLTE AF, OG SOM VI SELV VILLE FORVENTE AT FÅ, HVIS VI VAR PATIENTER.”

 

/ Dit Tandlæge Team

        Kontakt

 

Dit Tandlæge Team

Strandgården 25, st.tv.

2635 Ishøj

 

___________________________

 

       4373 3501

 

         tandfin@mail.dk

       Følg os på Facebook

PERSONDATA

      Åbningstider

 

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

 

___________________________

 

 

8:30-17:30

8:00-17:30

8:00-15:00

8:00-15:00

8:00-12:30

      Find os

This is a demo image

Designspace 29.04.2019

This is a demo image
This is a demo image